Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Bevrijdingspop Haarlem 2023


Indebuurt

Bevrijdingspop Haarlem 2024

Een gratis festival in de Haarlemmerhout

Bevrijdingspop Haarlem is het oudste en meest bekende Bevrijdingsfestival van Nederland. Op 5 mei 2024 vindt het weer plaats in de Haarlemmerhout. Het festival is gratis toegankelijk en er treden diverse bekende acts op.

De line-up voor 2024 is nog niet bekend, maar in 2023 traden onder andere Kraantje Pappie, Danny Vera en op. Het festival begint om 12:00 uur en duurt tot 24:00 uur. Naast muziek is er ook een foodcourt en een kindervillage.

Voor wie het festival wil helpen organiseren, zijn er vrijwilligers nodig. Aanmelden kan via de website van Bevrijdingspop Haarlem.

Bevrijdingspop Haarlem is een belangrijk onderdeel van de viering van de vrijheid op 5 mei. Het festival is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van muziek en het goede leven. Op 5 mei vieren we de vrijheid in de Haarlemmerhout. Bevrijdingspop Haarlem is het oudste en meest bekende Bevrijdingsfestival van ons land In de Haarlemmerhout treden die dag diverse bekende acts op zoals Kraantje Pappie Danny Vera en. 20540 likes 34 talking about this 15924 were here Bevrijdingspop Haarlem 5 mei 2023 Haarlemmerhout.



Bevrijdingspop Haarlem

Komentar